Vrouwenkracht

'Onderzoek je vrouwelijke spiritualiteit'

Vrouwencirkels zijn een eeuwenoud ritueel. Een ritueel waarin vrouwen samenkomen, waar ruimte is voor vertragen en verbinden. Een plek waar muurtjes mogen zakken, waar geluisterd en gesteund wordt. Delen en helen, óók de rauwe moeilijke facetten van het leven. Want dat wat je ruimte geeft, kan doorstromen en jij voelt je vrijer en lichter.

De vrouwencirkel is géén praatgroep, het gaat veel dieper dan dat.
Onderzoek je vrouwelijke spiritualiteit en ontdek je innerlijke wijsheid en kracht.
Elke cirkel is opgebouwd met zachte oefeningen en rituelen in een vertrouwde omgeving, welke vrij is van oordelen en opgevraagde adviezen.

* Ademwerk
* Meditatie / visualisaties
* Sharing

* Lichaamsgerichte oefeningen
* Soundhealing

* Rituelen

'Vrouwenkracht cyclisch leven'

De cyclus van de maan, seizoenen, de vrouw, ze zijn allemaal met elkaar verbonden. Wat weerspiegelen de verschillende fases? En welke invloed heeft dat op jou? De start daarvan ligt bij het bewust worden van je lijf en hoe je je leven leidt. Op welke momenten sta je in kracht? Wanneer heb je tijd nodig om op te laden? Ontdek jouw ritme en hoe je in harmonie kunt leven in de natuurlijke flow van het leven.

Vrijdag 31 mei  2024
19.30-22.00u

Investering €38,-
Noya's Ark


'Vrouwenkracht ademwerk'

De adem is als een spiegel van jouw interne wereld en laat zien hoe jij je op dit moment van binnen voelt. Initieel regelt je lichaam (autonome zenuwstelsel) dit helemaal zelf én je kunt dit zelf reguleren. Zo ben je in staat je innerlijke staat van zijn te beïnvloeden. Wat een krachtig instrument, je adem!
Tijdens deze avond gaan we op ademreis en maken we gebruik van de helende kracht van bewust verbonden adem.
Verbonden adem heeft de kwaliteit om je in contact te brengen met je lijf en dát wat er in ons gezien wil worden.
De uitnodiging is om aanwezig te blijven bij dat wat je lichaam je verteld en daar doorheen te ademen, van weerstand naar zachtheid.

Vrijdag 20 sept 2024
19.30-22.00u

Investering €44,-
Noya's Ark

'Vrouwenkracht Maancirkel'

Nieuwe maan markeert de nieuwe start van een cyclus. Deze periode staat voor loslaten van het oude om ruimte te maken voor het nieuwe. Mooi moment om op de pauze knop te drukken en te voelen hoe je ervoor staat. Tijdens deze nieuwe maan keren we naar binnen en onderzoek je, wat mag er losgelaten worden en wat wil je uitnodigen in je leven? Door dit voor jezelf duidelijk te hebben, kun je helder je intentie zetten en richting bepalen welke koers je op wilt varen de komende tijd, zonder dat je het gevoel hebt dat het leven aan je voorbij vliegt. Leer luisteren naar je lijf en intuïtie.

Vrijdag 1 november 2024
19.30-22.00u

Investering €38,-
Noya's Ark


'Vrouwenkracht Maancirkel'

Volle maan staat symbool voor voltooiing en manifestatie. Op spiritueel niveau wordt de volle maan gezien als een krachtig moment om onze intenties van de nieuwe maan te manifesteren en te oogsten wat je gezaaid hebt. Door je te verbinden met de energie van de volle maan kun je je intuïtie versterken en je creatie kracht aan te wakkeren. Het is een uitnodiging om het leven te vieren, vier je mee!?

Vrijdag 15 november 2024
19.30-22.00u

Investering €38,-
Noya's Ark


unsplash